top of page

Foredrag

Steinar Halleland holder inspirerende foredrag om hvordan vi kan komme ut av ensomheten. Han setter fokus på ensomhet, depresjon, og psykisk helse.

 

Dette er et motivasjonforedrag som garantert vil inspirere deg og motivere deg til å få et gladere og lettere liv. Her vil du lære hvordan du kan slutte å føle deg alene og prøve å gjøre det beste ut fra det du har. 

 

Steinar tilbyr et inspirerende foredrag der han forteller om sine refleksjoner og erfaringer fra livet  som noen som følte seg ensom.  Han deler sin historie og innsikt, og hjelper andre nordmenn til å gå fra å være ensom til å få et gladere og lykkeligere liv.

Et foredrag med Steinar Halleland gir deg

1

Svært inspirerende, engasjerende og ekte opplevelse

2

Dyktig formidler som trollbinder publikum med sin historie

3

Hvordan å løse et problem som tusenvis av nordmenn opplever hver eneste dag

4

Viktig budskap til stor ettertanke 

"Når selveste Kongen av Norge omtaler ensomhet og venneklubben, så må det være stort det vi har fått til" 

Fakta om ensomhet

Ensomhet er et av vår tids tabu. 

 

Fire av ti unge og eldre nordmenn er ensomme, viser en undersøkelse fra Statistisk sentralbyrå. 

Å være ensom er ikke det samme som å være alene eller isolert, bo alene, ha få venner eller ha liten sosial omgang. De fleste studier understreker at det er følelsen av å kjenne seg ensom som er skadelig. 

Politikerne er også bekymret for ensomhet. Regjeringen har nylig lansert en strategi mot ensomhet: «Saman mot einsemd – regjeringa sin strategi for å forebyggje einsemd (2019 – 2023)». Den har blant annet som mål å få mer kunnskap om ensomhet og effektive tiltak.

Book et foredrag med Steinar i dag og få et unik innblikk i hva du kan gjøre for å komme ut av ensomheten!

Takk!

bottom of page